Park De Steenen Camer minder groen?

De aanwonenden van Park de Steenen Camer zijn onaangenaam verrast doordat kunstenaar van de Kunstenaarskolonie K37 in gesprek zijn gegaan met een drietal inwoners van Elderveld, waarvan er twee niet eens in de omgeving van de beoogde locatie woont. Reden tot het gesprek is de mogelijke vestiging van de Kunstenaarskolonie in een deel van het Park de Steenen Camer. De gemeenteraad heeft het college opgedragen om bij initiatieven direct in contact te treden met betrokkenen. Dat leek nu weer niet te gebeuren. Verder wordt de wijk binnen een halfjaar voor de derde maal getroffen door een initiatief om Elderveld minder groen te maken.
Alle reden om het college om uitleg te vragen.
 Hieronder onze vragen. Deze vragen vindt u door hier te klikken.

Andere posts

Meld u aan

Have A Question?